ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-10 από 10 που βρέθηκαν αναζητώντας Μανίνα Ντάνου.

1. Τα ατού των βιολογικών αλλαντικών

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/τα-ατού-των-βιολογικών-αλλαντικών

Τι διαφορά έχουν τα βιολογικά από τα συμβατικά αλλαντικά; Εχει νόημα αυτή η διαφοροποίηση όταν μιλάμε για επεξεργασμένα προϊόντα, των οποίων έτσι κι αλλιώς αμφισβητείται η διατροφική αξία; Υπάρχουν ελληνικά βιολογικά αλλαντικά; Τελικά, να τα προτιμάμε και σε τι ποσότητες;...

2. Φράουλες: απολαύστε υπεύθυνα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/φράουλες-απολαύστε-υπεύθυνα

Ολοι περιμένουν με αγωνία την εποχή της φράουλας και επιτέλους ήρθε. Oμως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε προτού αγοράσουμε το αγαπημένο μας φρούτο....

3. Τον Γενάρη τρώμε τα καλύτερα λάχανα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/τον-γενάρη-τρώμε-τα-καλύτερα-λάχανα

Είναι επιβαρυμένο από λιπάσματα και φυτοφάρμακα; Τι να προσέχουμε όταν το αγοράζουμε, πώς το συντηρούμε, τι προσφέρει στον οργανισμό μας;...

4. Με τι ψεκάζουν τα όσπρια στις αποθήκες;

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/με-τι-ψεκάζουν-τα-όσπρια-στις-αποθήκες

Ο,τι πρέπει να ξέρουμε προτού αγοράσουμε τις φακές και τα ρεβίθια της χρονιάς....

5. Είναι ασφαλείς οι έτοιμες, κομμένες σαλάτες;

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/είναι-ασφαλείς-οι-έτοιμες-κομμένες-σαλάτες

6. Πόσο αθώα είναι τα «βιομηχανικά» παγωτά;

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/πόσο-αθώα-είναι-τα-βιομηχανικά-παγωτά

Εχουν συντηρητικά; Τι γάλα χρησιμοποιείται για την παρασκευή τους; Τι πρέπει να ξέρουμε για τη σωστή συντήρησή τους; Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα light;...

7. Πώς θα φάμε... λιγότερα φυτοφάρμακα;

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/πώς-θα-φάμε-λιγότερα-φυτοφάρμακα

Τι πρέπει να προσέχουμε και πώς θα αποφύγουμε τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε λαχανικά και φρούτα;...

8. Ο καφές χωρίς καφεΐνη βλάπτει ή όχι την υγεία;

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/ο-καφές-χωρίς-καφεΐνη-βλάπτει-ή-όχι-την-υγεία

Μαθαίνουμε πώς γίνεται η αποκαφεΐνωση του καφέ, αν υπάρχουν επιπτώσεις στη γεύση και το άρωμα και ποιος καφές είναι πιο ασφαλής....

9. Πότε το γάλα είναι φρέσκο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/πότε-το-γάλα-είναι-φρέσκο

Είναι φρέσκο το γάλα διάρκειας πέντε ημερών; Τι διαφορά έχει, σε βιταμίνες και γεύση, από το υψηλής παστερίωσης; Γιατί είναι ακριβό το γάλα στην Ελλάδα; Και θα βελτιώσει την κατάσταση η πιθανή καθιέρωση «γάλακτος ημέρας»;...

10. Αλήθειες και ψέματα για το γάλα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/gastronomia/asfaleia-trofimwn/αλήθειες-και-ψέματα-για-το-γάλα

Τι είναι η παστερίωση, πότε το γάλα είναι «φρέσκο», γιατί είναι ακριβότερο στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες; Δίνουμε απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις....